Oefenwedstrijd Eemdijk 8 – Eemdijk 9 (11-05-2011)

Nu Eemdijk 8 officieel kampioen is en de aanbiedingen binnen stromen voor de sterspelers van dit kampioensteam, wil iedereen een glimp van deze mannen opvangen. Zij het niet op het wereld wijde web, dan wel in de vorm van een oefenpartijtje. Vanavond, 11 mei 2011 om 19:30 uur, treed de groene trein aan tegen een nieuwe groene trein. Jawel, een nieuw team heeft zich gemeld bij V.V. Eemdijk. Aangezien er nog teveel onduidelijkheid bestaat over de indeling van teamnamen in het volgende seizoen, noemen we dit team Eemdijk 9. Wat weten we van dit nieuwe team? Momenteel nog heel weinig, tot niets. Ze zijn nu een week of 11 aan ’t trainen en zijn toe aan een wedstrijdje. Tegen wie kun je op woensdagavond beter spelen dan tegen het altijd gezellige en goedlachse Eemdijk 8? Komt dat zien vanavond op Sportpark De Vinken! Voor meer informatie over Eemdijk 9, zie bij ‘meer lezen’. >> Spelers:

1. Niels de Graaf 

2. Rick van Diermen 

3. Pieter van de Groep 

4. Stefan Huijgen 

5. Rolf Hop 

6. Martin van Diermen 

7. Edwin Beekhuis 

8. Frans Beekhuis 

9. Niels ‘maas’ de Boer 

10. ‘witte’ Wilco ter Haar 

11. Romano de Graaf 

12. Joey ‘vliegtuig’ van Twillert 

13. Jasper Ruizendaal 

14. Robin ‘bob’ Meester 

15. Harm de Raaf 

16. Bastiaan ‘stok’ Bos  Coach: Theo Jorritsma
Leeftijd: Tussen de 18 en 20 jaar

Aanvullende informatie: 2 man heeft eerder bij Eemdijk gespeeld, een man of 9 bij IJsselmeervogels, en de rest heeft nooit op voetbal gezet.

Motivatie: Het zijn 16 vrienden en hebben vóór de wedstrijd al zin in de 3e helft.

Conclusie: een soort Eemdijk 8… maar dan meer voetbalervaring. Het kan dus wel eens een zware dobber worden.

Geef een reactie