Voorbeschouwing Eemdijk 8 – (jong) KVVA 2 (07-05-2011)

Yes we mogen weer! Waar zaterdag mensen massaal gaan bbq-en, worden wij ge-bbq-ed op het veld. Het is voor ons de vermoedelijke laatste wedstrijd…. mits we winnen. Wanneer we verliezen en concurrerende teams wel winnen, kunnen er de laatste wedstrijden alsnog ingepland worden om door hun om ons langszij te komen. Dat zal wel krap worden voor hun, maar zo is het nou eenmaal. Zaterdag is dus belangrijk punten te halen. En die krijgen we niet voor niets. KVVA is onze tegenstander. En wie kent KVVA nou niet?! >> KVVA een jong team wat goed kan voetballen, een goede voorraad zuurstof in hun benen hebben, 3 trainers waaronder de coach en tot op het bot gemotiveerd. Wij een richting bejaarde leeftijd rakende vriendenteam. Overgewichtje hier en daar. Wisselende trainers en coaches die na 1 seizoen ons niet meer wilt trainen/ coachen. En allang niet meer tot op het bot gemotiveerd.
Gelukkig hebben we woensdag een bar slechte training gehad. En toeval is met ons zo dat we de zaterdag erna dan wel goed voetballen. Dat moeten we dus maar doen. Opstelling is zoals gebruikelijk in de kroeg gemaakt, zie hieronder. 12:30 begint de wedstrijd. 11:30 aanvang bij de kantine. En iedereen wordt verzocht om z’n kampioenshirt mee te nemen. Tot dan!

Geef een reactie