Potjekak bestaat 4 jaar!!!

Vandaag de dag is het precies 4 jaar geleden dat Potjekak het levenslicht zag op het Wereld Wijde Web. In 2007 kwam daar het briljante idee om internetgebruikers te ontsluiten met een medium voor jong en oud, waar je even al je zorgen kan vergeten. Even al die stress van je af schudden en even weg van al het leed van deze aardkloot. Maar na vier jaar is Potjekak uitgegroeid naar een medium voor alles en iedereen. Van sporters tot muziekliefhebbers. Potjekak is nog niet zo groot als Facebook, en zal het wellicht ook nooit worden, maar dat is dan ook de kracht van de kleine. We houden het gezellig, om het maar zo te zeggen. Zo vlak voor koninginnedag, wanneer de zon het van de regenbuien wint, en de aarde verwarmt met zijn stralen, viert Potjekak zijn vierjarig bestaan. Bescheiden, maar met dubbele vreugde! En wie zijn wij als we dit niet nòg eens minstens vier jaar gaan volhouden? Precies! Op naar de volgende vier jaar van plezier, sport, cabaret, poep- en plashumor, goede muziek, enerverende verhalen, prachtige vrouwen, geweldige hyperlinks, briljante Kakplaten en veel filmtrailers. Driewerf hoera!

Geef een reactie