Justin Bos – 20 april 2011!

Met grote blijdschap, een plat buikje, een lading zweetdruppels, zo hier en daar een grote zucht van verlichting en een klein traantje van immense vreugde kan ik mededelen dat de kleine Justin Bos op 20 april 2011 om 12:37 uur het levenslicht van deze prachtige, zonovergoten aardbol heeft gezien, en hier in zijn nog korte levensduur al met volle overtuiging van geniet. De kleine Justin heeft het paps en mams enorm zwaar gemaakt, door met zijn eigenwijze houding maar liefst meer dan 42 weken in de buik van zijn moeder te vertoeven. Zo hier en daar werd al gelijk geconcludeerd dat de kleine Justin al precies op zijn vader lijkt. Overal te laat, met een houding van “het komt wel”. Maar met een gewicht van 3330 gram en een lengte van 51 centimeter wist hij toch, met een klein beetje hulp, zijn weg naar buiten te vinden om vervolgens in de armen te ‘springen’ van zijn trotse ouders. Nu al is te zien dat Justin de beste genen geërfd heeft van mama Mirjam en papa Walter, en overstijgt qua ‘looks and feels’ nu al beide ouders. Zie enkele foto's. >>

Geef een reactie