Slotprogramma Top 3 – competitie 2010/2011

Het is eind maart. Nog enkele weken te gaan en dan weten we wie zich heer en meester van deze competitiestrijd mag noemen. Is het dan eindelijk na 4 jaar zover dat Eemdijk 8 zich een ster toe mag eigenen? We gaan het pas over enkele wedstrijden/weken zien. Gister wist De Meern zichzelf zo goed als uit te schakelen voor het k-schap, door zich te laten overlopen met 7-0 tegen het altijd moeilijke KVVA. Hees is uit de competitie gestapt, waardoor Huizen als enige van de top 3 goed uit de verf is gekomen (de Taatjes hebben namelijk een keer gelijk gespeeld tegen Hees). Het programma voor de laatste loodjes is bekend! Huizen 8 moet 9 punten halen aankomende 3 wedstrijden. Zo niet, dan kan het draaiboek uit de kast! Spannend!!! >>
 

 

Eemdijk 8

Huizen 8

De Meern 7

02 april

Bloemenkwartier (t)

SVM (t)

09 april

Huizen (t)

Eemdijk (u)

16 april

Zuidvogels (u)

Posthoorn (u)

23 april

07 mei

KVVA (t)

CJVV (u)

Bloemenkwartier (u)

14 mei

Zuidvogels (t)

VVZA (u)

Geef een reactie