Voorbeschouwing Bloemenkwartier 3 – Eemdijk 8


We hebben dit seizoen niet vaak verloren. Maar als we dat deden, gebeurde het ook op een typische zure manier. 2-0 voor staan en onderuit gaan met 2-3. Dit overkwam ons ook tegen Bloemenkwartier. Het veelbesproken team uit Loosdrecht met spraakmakende namen als Elleboog Zaki. Het zal wel weer een hard bevochten partijtje worden. 1 Pluspunt. Gisteren was ook een memorabele moment. De opkomst van trainende mensen was eindelijk een opkomst waar al weken om gezeurd was. Blijkbaar doet het mooie lenteweer de kouvrezende voetballers prikkelen om te komen. Dus genoeg voetballend gretigheid deze zaterdag. Alleen zullen we wel met de opstelling er even moeten uitkomen>> Ik ga zo de zon in. Dus ik hou het gewoon kort. Bloemenkwartier kennen we al. En het beruchte kwartiertje van hun is nog steeds in het geheugen gekerfd. WB op doel, 2 doelpunten tegen. En de meest briljante EDje van dit seizoen was ook een feit. Het was klaar. We gaan naar Loosdrecht toe. Dat ligt ergens achter Hilversum. Wat normaal een klein half uurtje rijden zal zijn, zal zaterdag het misschien wel tegenvallen. De A1 is dicht en al het overige verkeer zal de overige wegen pakken. En dan vooral de A27 richting Hilversum/ Loosdrecht. Dus schrik niet van de vroege aanvang bij Eemdijk ondanks het late tijdstip van voetballen. Aanvang: 12:45, wedstrijd begint om 14:30. Wat de opstelling betreft, is deze al gemaakt door de Mupmaster himself. We wisten alleen niet meer wie o wie het beste als voorstopper voor Mup himself kan spelen. Daarom hierbij een polletje: Wie o wie wordt voorstopper, stem op de volgende mannen: –    WV aka Bulletcatcher –    Hip aka I-have-a-dent-in-my-back –    Floep aka Floep –    Booka aka I-play-liever-in-the-hall –    Marty

Geef een reactie