Voorbeschouwing Eemdijk 8 – VVZA 2 (19-03-2011)

En buienradar verwacht dit keer ook dat we zaterdag kunnen voetballen. Zo gaan de wedstrijden snel. Nog maar welgeteld 7 wedstrijden en dan is het seizoen weer gedaan. Dan komen de toernooitjes, gezellige partijtjes in het zonnetje. Een stressloos bestaan. Maar deze laatste wedstrijdjes zijn ieder voor zich een finale voor het K-woord.  En deze zaterdag is de finale tegen VVZA 2 >> De vorige keer tegen VVZA 2 hebben we met 2-5 gewonnen. Ik herinner daar helemaal niets van. Ik was er niet eens bij. Maar in het mooie Jumanji achtige nabeschouwing lees ik dat zelfs Gizmo heeft gescoord! Nog sterker… Mister World of Warcraft Ries heeft er eentje gemaakt en werd als MotM bestempeld. Dit vast ook dankzij dat Japio nieuwe schoenen had en geen greep deed naar deze titel. Dat kom je niet vaak tegen. Kortom een wedstrijdje met vele verrassingen. We mogen thuis dus dat betekent aanvang 11:30. En we beginnen om 12:30. De opstelling zie hieronder die deze keer ook weer net anders is dan normaal. Er is altijd ruimte om te overleggen. Tot zaterdag!

Geef een reactie