Voorbeschouwing CJVV 10 – Eemdijk 8

Nou volgens buienradar wordt het zaterdag perfect voetbalweer. Met een dauwvochtig veld en een heerlijk ruim 10 graden in de lucht. En heel heel misschien nog een voorzichtig strak voorjaarszonnetje. Dus we hoeven geen zorgen meer te maken of het doorgaat of niet. Waar we wel zorgen over mogen maken is het volgende. We moeten tegen CJVV 10. En die hebben nog een appeltje met ons te schillen.>>
Met CJVV 10 hebben we een tegenstander waarbij we dit jaar als enige boven de 10 doelpunten kwamen. Dat was thuis, in het begin van het seizoen en met een CJVV 10 die ons misschien onderschatte. Nu zijn de rollen omgedraaid. Uit, halverwege het seizoen en een CJVV 10 die misschien al een half jaar op deze return zit te wachten. Ze mogen wel 10e staan, maar wie zegt dat dat geen psychologisch oorlog voeren is? Laat Eemdijk 8 maar ons onderschatten. En dan met de dag des oordeel de grote kanonnen op het veld zetten en ons afschieten. Voor de mensen die mij nou voor gek verklaren hier de volgende flashback: “Zaterdag staat er mits het weer toelaat een zware wedstrijd te verwachten. We mogen Posthoorn 4, vorig jaar kampioen, opzoeken. Dit team waarvan we de vorige keer met 11-1 hebben gewonnen, zijn ook in de sneeuw wezen trainen. Afgelopen zaterdag zelfs met hun A-selectie. Posthoorn 4 lijkt mij een pittige klus te worden. En dat we met 11-1 de vorige keer gewonnen hebben, lijkt mij duidelijk dat dat juist geen Posthoorn 4 was.” We zijn dat veld afgedruipt met 2-1. L De opstelling staat helemaal onder toezicht van onze nieuwe tijdelijke coach Hip. WB heeft namelijk het luie beest op zijn rug knock-out geknied en Hip heeft zijn herstel joker ingezet. Nogmaals de coach vertelt zaterdag voor de wedstrijd de opstelling, maar om alvast in de stemming te komen, doen we alvast de vermoedelijke opstelling. Zie hieronder. Ps. De coach had als hint om Floep in Eef in het veld te zetten. De coach heeft altijd gelijk. Maar in deze hint zit toch een draadje los. Want volgens mij zijn Floep en Eef door buitenaardse wezens ontvoerd en ge-analprobed. Het kan niet anders. We horen niets meer van ze! Aanvang 12:15 bij Eemdijk, wedstrijd begint om half 2??? WB?!

Geef een reactie