Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Posthoorn 3 (19-02-2011)

Eigenlijk was het gisteren weer gewoon lekker ouderwets. Beetje een déjà vu van ons allereerste seizoen. Een nieuwjaarswensje richting een verloren godenzoon. Het gezellige aloude paaltjesvoetbal. En dan als slot… gezellig een ouderwets flink zeiken op elkaar tijdens een partijtje. Gewoon lekker zeiken, elkaar niets gunnen en niets van elkaar aannemen. Klinkt toch als muziek in oren? >> Nou dat is het eigenlijk niet. Maar vooruit, hierbij het voordeel van de twijfel. Want zeggen ze niet wanneer de training k** is, dat doorgaans bij de wedstrijd een ieder wel voor elkaar door het vuur wilt gaan? Laten we hier maar van uitgaan. Snel kijken naar de wedstrijd dan.

Posthoorn uit is altijd lastig. Maar wie kan zich nog die ene doelpunt van D.J. herinneren. Goal in 60 seconds? En daarna een flatteuze 4-8 winnen. Met 4 tegendoelpunten omdat WB op doel ze zomaar de ballen het doel inkeek. Toen was het feest. Met een smetje op de feiten dat de Posthoorn 3 niet helemaal compleet was toen. Dus het kan nou wel anders uitpakken.

 

Maar dit keer is het Posthoorn thuis. Dat moet toch kunnen??? Hier de opstelling en laat zaterdag van je horen, maar dan op een positieve manier.

Geef een reactie