Potjekak op Facebook

Potjekak op Facebook

0

Potjekak gaat sociaal doen. Jawel, sinds vandaag is Potjekak sociaal goed bezig op de Sociale Netwerken. Na Twitter is Potjekak ook te bewonderen op Facebook. De webpagina van Mark Zuckerberg heeft er wederom een lid bij: moi! Een mooie gelegenheid om Potjekak met mij mee te nemen op de reis door het land van Facebook. Hier ontmoeten we wederom mensen die we met een reden uit ons leven hebben verbannen, maar even niet meer wisten om welke reden dit precies was…. Top man!

GEEN REACTIES

  1. Nice WB! Krijg meteen zin in onze wintersport begin feb.

    maaruh.. no offence, maar wtf heb jij voor ski-outfit aan???? Als die broek nog strakker zit, dan moet Mirjam blij wezen dat ze al zwanger is.. want een tweede WB komt er dan nooooit meer 😀

LAAT EEN REACTIE ACHTER