Julian Cornelis Zijl 01 februari 2011

Op dinsdag 1 februari werd huize Zijl te Vathorst zeer aangenaam verblijd met de komst van een nieuwe spruit! De kleine Julian Cornelis Zijl wist het levenslicht te vinden en kroop in de armen van Eemdijk 8’s trotse paps Arjen (ook wel bekend als AzAri) en niet minder trotse mams Marije. De kleine Julian, nu al gespot als nieuwe aanwinst voor het voetbalteam van zijn paps, is 52 centimeter lang, weegt 4270 gram en maakt het zeer goed. Het gezonde knulletje mocht afgelopen woensdag 2 februari samen met mams weer richting zijn nieuwe holletje in Amersfoort Vathorst. De familie maakt het goed! Potjekak feliciteert bij deze Arjen en Marije met het mooiste geschenk van de wereld. Check de foto’s van deze stoere knul, en aanschouw tevens zijn geboortekaartje! >>

Geef een reactie