Voorbeschouwing Eemdijk 8 – SVM5 (22-01-2011)


 
De eerste trainingen zijn achter de rug en de oude vertrouwde barkrukken voelen ook weer goed aan.  Het lijkt alsof er helemaal geen winterstop is geweest. Alleen komen er steeds minder mensen opdagen naar de training woensdag en zaterdag en het naborrelen wordt ook steeds met minder mensen. En laten we ook maar niet hebben over de radiostilte van PUK en Marty. Gewoon… laten we het daar maar niet over hebben, want over een paar dagen mogen we weer. En om onze tweede seizoenshelft goed te laten beginnen, mogen we tegen SVM5. Jawel… SMV5. >> SVM5 waar we vorige keer hard voor moesten werken een schamele 0-1. En de dagen erna onze wonden konden likken. Zo moeten we waarschijnlijk volgende wedstrijd weer hard aan de slag. Maar gelukkig hebben we een voordeel dat alle andere nadelen (die ik niet noem) teniet doet. Statistisch gezien verliest SVM 5 de uitwedstrijden. Laten we daar maar vanuit gaan dan. Zie hieronder de opstelling. Wedstrijd begint om 12:30 Donderpreek van Koots begint om 11:30 Be there!

Geef een reactie