Voorbeschouwing Eemdijk 8 – SVM5 (22-01-2011)

Voorbeschouwing Eemdijk 8 – SVM5 (22-01-2011)

6
0


 
De eerste trainingen zijn achter de rug en de oude vertrouwde barkrukken voelen ook weer goed aan.  Het lijkt alsof er helemaal geen winterstop is geweest. Alleen komen er steeds minder mensen opdagen naar de training woensdag en zaterdag en het naborrelen wordt ook steeds met minder mensen. En laten we ook maar niet hebben over de radiostilte van PUK en Marty. Gewoon… laten we het daar maar niet over hebben, want over een paar dagen mogen we weer. En om onze tweede seizoenshelft goed te laten beginnen, mogen we tegen SVM5. Jawel… SMV5. >> SVM5 waar we vorige keer hard voor moesten werken een schamele 0-1. En de dagen erna onze wonden konden likken. Zo moeten we waarschijnlijk volgende wedstrijd weer hard aan de slag. Maar gelukkig hebben we een voordeel dat alle andere nadelen (die ik niet noem) teniet doet. Statistisch gezien verliest SVM 5 de uitwedstrijden. Laten we daar maar vanuit gaan dan. Zie hieronder de opstelling. Wedstrijd begint om 12:30 Donderpreek van Koots begint om 11:30 Be there!

DELEN
Vorig artikelJohan Hoogeboom - Dubbel Pech
Volgend artikelEemdijk 8 Cartoon - 21-01-2011

GEEN REACTIES

 1. Het was een gezapig potje… *gaap*

  PSV speelde op 20% van zijn kunnen en Spakenburg speelde met 11 man achter de bal. De ‘wedstrijd’ had meer weg van een veredeld trainingspartijtje.

  Ik denk dat de blauwen meer kans op een stunt hadden gehad als ze hadden durven te voetballen. Ze hadden per slot van rekening toch niets te verliezen. In het verslag krijg ik het idee dat Spakenburg voor elke meter heeft gevochten, terwijl ze niet eens een bal over 2 meter breed kunnen spelen. De enige die positief eruit sprong, was inderdaad Taberima met een paar goede reddingen.

  Volende keer toch maar een wedstrijdje PSV-Nac ofzo boeken. 🙂

 2. 2e helft met name leek een trainingswestrijdje. De eerste helft vond ik gewoon leuk dat het 0-0 bleef.

  We zeiden na een half uur tegen mekaar.. IJsselmeervogels is beter dan PSV want die stonden na 25 minuten al op 1-0 😀

  Taberima krijgt in de media credits. Zelf vond ik Verschraagen ook wel aardig spelen.

 3. mooi filmpje WB! Complimenten!

  Ik mis alleen de wave die minutenlang door het stadion ging (is ook sfeerimpressie) en kun je die goal niet pakken uit de officiele samenvatting.

  Ik vond zelf wel mooi om te zien hoe Rottine zn aanvoerdersschap liet gelden op ca. 11min24. Jo, hierkomen..hier zitten ook zuupporters

LAAT EEN REACTIE ACHTER