Back to the Future: The Game Episode 1

Back to the Future: The Game Episode 1

In de jaren '80 kwam het eerste deel uit van Back to the Future. Een film over tijdreizen met in de hoofdrollen Michael J. Fox en Christopher Lloyd. Een trilogie volgde vervolgens en nu 25 jaar na de 'uitzending' van de eerste film is er een soort van tribute-spel gemaakt. Het spel, genaamd Back to the Future The Game (erg origineel), betreft een point & click adventure spel en bestaat uit 5 hoofdstukken. Het verhaal speelt zich af na de derde film. Het eerste hoofdstuk van het spel, It's About Time, is sinds afgelopen december in de winkels te verkrijgen. Als groot Back to the Future fan kan ik jullie dit eerste hoofdstuk van het spel niet onthouden. >> Hieronder de downloadlinks.

Nieuwsgroep NZB
Torrent
Megaupload en Megaupload

Trailer:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mj4jQyXuXeo]

Geef een reactie