Potjekak op de ski’s – Update 23-12-2010

Image

Buiten is het koud, maar binnen bij de openhaard is het erg heet. Een gulden middenweg is halfnaakt in de kamer zitten. Enigszins zitten de overige huisbewoners hier niet op te wachten. Maar ach, als de sfeer maar goed is. Dit is een kleine update van de trip richting het oh zo gezellig Sankt Margarethen in Oostenrijk, waar in 13,5 uur een trip is gemaakt van 1030 kilometer. >>

Gisteren mocht Potjekak admin WB voor het eerst op de ski's. Uiteraard was dit een blamage om te zien, en staat het ook op film, maar wordt dit niet op het wereldwijde web gezet (tja, dat recht heb je als admin). Een foto'tje kon er nog wel vanaf, maar daar is ook alles mee gezegd.

WB op de skilatten...

Voor de rest is na twee dagen (en nog steeds geen benenbreuk) al duidelijk dat zo'n vakantie vaker moet geschieden, hoewel het wel een aanslag is op de knieën, wat Eemdijk 8 weer niet ten goede komt (of…. juist wel ;-)). Ach, dat komt vast wel goed.

Voor de rest was het vandaag motregenachtig, en is de dooi flink in gang gezet. Ik had begrepen dat het wonderschone Nederland nog steeds gehuld is in een pakje sneeuw, maar dat wordt hier in Oostenrijk ook weer verwacht in het weekend. Een halve meter welteverstaan! Tja, baas boven baas. Een witte kerst dus.

Voor de rest wens ik iedereen een fijne kerst en een paar fantastische dagen. Gruss gott en tot de volgende update.

Groet,

WB

PS: Dit is op dit moment mijn uitzicht.

Mijn uitzicht...

Geef een antwoord