Potjekak op de Ski’s

Potjekak op de Ski's

De laatste week is het wat rustiger op Potjekak geweest. Mede namens de Sinterklaas- en de kerstdrukte. Veel genieten van sneeuw en afwezigheid door drukte op de werkvloer. Tja, shit happens. Uiteraard is Potjekak ook in deze koude en donkere dagen voor de kerst nog in de weer en nog altijd actief. Misschien niet zo fanatiek als voor 'de vorstverlet', maar we zijn er wel degelijk! Aankomende 2 weken (startende aankomende week, dinsdag) zal de rust toenemen op dit prachtige medium voor jong, oud, gek en bij zinnen. Potjekak gaat de latten op. Bijna twee weken lang worden de ijsbloemetjes buiten gezet in het oh zo gezellige St. Margarethen in Oostenrijk. Jawel, Potjekak does Après Ski! Eventjes ertussenuit, 1050 kilometer richting de bergen van het altijd prachtige, met sneeuw bepakte Oostenrijk.

Geef een reactie