Voorbeschouwing De Meern 7 – Eemdijk 8 (27-11-2010)

Image Zoals onze trouwe bezoeker Willem van De Meern het zegt: “Laten we nou maar genieten van die 3 punten want er komt sneeuw aan”. Met daarna een linkje naar het weerbericht. Oftewel het gaat aanstaande zaterdag toch niet door. Ja! En waar hebben we dat eerder gehoord? Juist… met de vorige ontmoeting tegen De Meern. Een heus waterval gecombineerd met tornado’s zou het land teisteren om daarmee onze velden onspeelbaar te maken. En toch ging het door. Dus je weet het nu. Ga niet vrijdag de kroeg in, ga zaterdag niet werken, regel toch die oppas, laat je vrouw niet bevallen. Want je weet het nu. Het kan toch zomaar doorgaan. En dan vind de kraker return plaats in en tegen De Meern.>>

Update 27-11-2010 – 10:56 uur: De wedstrijd is afgelast i.v.m. de sneeuwval ergens in het land, boven op een berg, of in iemand's koelkast. Gisteren met z’n allen naar de afscheidswedstrijd geweest van Thomas. Het maakt je relativeren dat het leven soms bekrompen is. Altijd zeuren en schelden met mindere successen in je leven terwijl een paar huizen verderop iets plaats vindt dat echt om leven gaat. Het zet je met beide benen op de grond, rust in je hoofd. Het egoïstisch gevoel dat je blij bent en hoopt dat het jou niet overkomt om daarna het schuldgevoel ervan af te “kopen” door te doneren aan KiKa. Een bedrag van ruim 13.000 gulden euro voor de KiKa plus toch een onvergetelijke avond, geeft je voldoening dat je voor dit speciaals niet bent gaan trainen. Niet wezen trainen… allemachtig wat slecht van ons!! Relativatie is geweest, nu door naar de volgende stap. Laten we wel eerlijk zijn, zaterdag wacht ons weer een zware klus. Na een mooie foto collage van diverse rauwe en blauwe plekken met de handtekening van SVM5, worden we weer geconfronteerd met de zogenoemde kraker.  Stel dat het doorgaat, krijgen we te maken met koude temperaturen en een zeer sterke tegenstander. Niet voor ons beste eigenschappen om een beste wedstrijd neer te zetten.  Wakker blijven. Het zal weer gezellig afzien worden en grote kans dat het onze laatste wedstrijd word voor de winterstop. Daarom extra reden om extra scherp te zijn. Laten we De Meern opvreten om daarna te feesten in de Slok. Aanvang is 12:00, wedstrijd begint om 13:30 in De Meern. Opstelling is mede dankzij de wedstrijd gisteren een beetje ver-InterFCTwente-ert. Plus nog ergens andere namen vandaan geplukt. En knallen met je ziel!!

Image

Geef een reactie