De Westmaat moet vol!

De Westmaat moet vol!

Zojuist is bij Potjekak in de mailbox het volgende berichtje verschenen, wat mij enigszins als helder en nuchter denkend mens wel aan ’t hart ging. Potjekak roept dan ook iedereen op om daar heen te gaan….

Woensdagavond 24 november om 19:00 uur speelt Thomas van de Groep zijn afscheidswedstrijd. Letterlijk!

Thomas is speler van de D7 van IJsselmeervogels en 3 jaar geleden is bij hem kanker geconstateerd. Recentelijk is bekend geworden dat Thomas niet meer beter zal worden. De moedige strijd die hij heeft gevoerd was niet te winnen. Zijn vader heeft het wel en wee rond deze strijd vanaf het begin vastgelegd in een weblog. Een indrukwekkend relaas van hoop en vrees, lijden, verdriet, mooie en
verschrikkelijke momenten.

Via zijn familie is een grote wens van Thomas naar voren gebracht.
Voor de laatste keer spelen in het tenue van IJsselmeervogels in een wedstrijd op het hoofdveld met publiek, véél publiek. IJsselmeervogels geeft hier graag haar medewerking aan. Woensdagavond zal Thomas spelen met zijn team D7 tegen een team van neefjes, vriendjes en klasgenootjes. De wedstrijd duurt 2×20 minuten en staat onder leiding van niemand minder dan Roelof Luinge.

Als IJsselmeervogels zullen we er alles aan doen om er een
onvergetelijke avond van te maken. Bij deze roepen we iedereen op
woensdag in grote getalen naar de Rooie zijde van de Westmaat te komen om de wens van Thomas in vervulling te brengen. Met uw medewerking kunnen we er een mooie en een, voor Thomas en zijn familie, onvergetelijke avond van maken.

Check de filmpjes die deze prachtige dag zijn gemaakt. Check ook de ontmoeting van Thomas met zijn PSV idolen. >> Thomas ontmoet zijn PSV idolen:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fflNDx3IjIc]

Samenvatting van de droomwedstrijd:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=FNURvd7xApo]

Geef een reactie