Voorbeschouwing SVM 5 – Eemdijk 8 (20-11-2010)

Image

Knallen. Dat is het sleutelwoord dat ik meekreeg van de Koots. Afgelopen zaterdag hebben we een goed team van ons afgehouden. En wat dan meestal bij ons volgt is het nonchalante gevoel dat de volgende wedstrijden ook eventjes gedaan worden. Kan ik je 1 ding vertellen. Deze zaterdag spelen we tegen SVM 5. En deze jongens hebben ook van De Meern gewonnen. Ze kunnen dus wel voetballen. En laten we alsjeblieft helemaal knallen omdat we van de gelijknamige team van vorig jaar de titel hebben verloren.>> Begin kleine flashback: “Tot op de laatste wedstrijd was de strijd om de titel nog niet beslist. SVM 5 mocht uit spelen tegen de Posthoorn 4. De thuiswedstrijd SVM5-PH4 was de week ervoor gedaan en had SVM5 winnend afgesloten. We hadden allemaal een onderbuikgevoel dat deze wedstrijd niet gespeeld was, maar helaas hadden we ook geen bewijs. Dan de wedstrijd bij Posthoorn. Posthoorn uit, altijd lastig. We waren daar in het mooie weer het begin van de wedstrijd te aanschouwen. Al snel genoeg kwamen we erachter dat het grote Posthoorn 4 zichzelf niet liet zien en binnen de kortste keren stonden zij al ruim achter. Blijkbaar vonden zij een kampioensfeestje op thuisfront, dus de clubkassa spekken, al reden genoeg voor een akkoordje. SVM 5 wordt lampioen met maar 2 punten verschil op nummer 2 Eemdijk 8.” Einde kleine flashback. Soms zijn, hoe vervelend ze ook zijn, kleine flashbacks nodig om de dingen weer scherp te krijgen. We mogen het niet meer zo ver laten komen als vorig jaar, dat het om de laatste wedstrijd gaat. En voel het baalmoment van vorig jaar nog eens, zodat we deze zaterdag weer onze stinkende best gaan doen. Een kleine repetitie met de mannen die De Meern dit jaar ook hebben verslagen. En dan volgende week de return tegen De Meern op hun thuisbasis. Wakker blijven en door knallen. Never change a winning team. Opstelling begint bijna hetzelfde als vorige week, mits er geen blessures erbij zijn gekomen. En nogmaals de Koots woorden: “Als je niet in de basis zit, kan het zijn dat je geen minuten krijgt.” Wedstrijd begint: 14:30 Aanvang bij Eemdijk: 13:00  Image

Geef een reactie