Elin Blokhuis 09 november 2010

Elin Blokhuis 09 november 2010

Precies een week geleden was het groot feest in huize Blokhuis te Amersfoort. Het gezin van Eemdijk 8's "Terminator" Gijsbert  en zijn lieftallige vrouw Agnes werd verblijd met de komst van hun nieuwste spruit. De kleine Elin Blokhuis zag het levenslicht op dinsdag 9 november 2010, heeft een mooie lengte van 54 centimeter en weegt maar liefst 4980 gram. Jawel, bijna 10 pond! Een goedgevulde, gezonde baby zeg maar. Mama Agnes en Elin maken het goed. Uiteraard voelt trotse paps Gijsbert zich ook als een vis in 't water! Potjekak wenst Gijsbert en Agnes veel plezier en vreugde toe met hun "kleine" spruit, en Robine en Kai veel speelplezier met hun nieuwe zusje. >> Voorkant Geboortekaartje

Binnenkant-links Geboortekaartje

Binnenkant-rechts Geboortekaartje

Geef een reactie