Voorbeschouwing KVVA 2 – Eemdijk 8 (06-11-2010)

Image Dit is toch heel verschrikkelijk! Ik weet nu eindelijk hoe oud menigeen Eemdijk 8 teamlid zichzelf een paar jaar geleden voelde. Moet je nagaan hoe ze het nu voelen!? Dat die mensen nog zijn doorgegaan met voetballen, echte helden. Laat ik maar hun goede voorbeeld volgen en ook doorgaan zoals het echte mannen betaamd. Helaas leek het voor mij verstandiger om gisteravond thuis te blijven, voorzichtig te zijn met een voet. Misschien maar goed ook, anders had ik mij groen en geel geergerd aan de kleine opkomst, wat door mij gemis natuurlijk nog kleiner was! Maar goed, ik had dan ook stiekem oudejaarsavond. Ja je leest het goed. Ik ben jarig. En daarom hou ik het vandaag lekker kort. Volgende wedstrijd is tegen KVVA.>>

Update 06-11-2010 11:45 uur: Wedstrijd is afgelast! Het wordt extra kort aangezien ik geen bal weet van KVVA 2. Ze staan 7e met 8 punten uit 6 wedstrijden. De enige reden dat ze lager staan dan VVZA 2 is dat ze een slechter doelsaldo hebben. KVVA is in Amersfoort en als je in de Plus Amersfoort gaat winkelen, krijg je bij elke 10 euro een zakje voetbalplaatjes van deze plaatselijke helden. Waarschijnlijk niet van het tweede… maar af en toe valt een selectielid terug naar het tweede. Dus misschien spotten we nog een plaatselijke beroemdheid! Hoe ik btw dit weet? Soort van website van kvva.nl. Wat zegt dit nou allemaal? Juist helemaal niets. Het wordt gewoon weer lekker voetballen zaterdag maar nu met een stabiele opstelling. Iedereen weer meer op zijn eigen plekkie in plaats van vele gewissel door tekort aan mensen en opkomende blessures. Wat blaat ik nou? Ik was gisteren niet in de kroeg. Ik weet de opstelling niet eens! Hel me eens!!! Wedstrijd begint om half 3, aanvang is na het eerste broodje frikandel om 1 uur. En na de wedstrijd is het eerste kratje van mij. (En als ik scoor, blijft het bij 1 kratje.)

Geef een reactie