Bierfeest V.V. Eemdijk op 27 november 2010

Bierfeest V.V. Eemdijk

Op 27 november is het weer zuipen geblazen op sportpark De Vinken bij V.V. Eemdijk. Het 'eerste' organiseert dan een bierfeest. Een soort Oktoberfest… maar dan in november… Lees meer voor de rest van de info! >> Beste Leiders,

Op 27 november willen we in de kantine een gezellig Duits bierfeest organiseren. De organisatie ligt in handen van de A-selectie.

Het is de bedoeling om direct na de wedstrijden te beginnen (16.30 uur) en door te gaan tot ca. 22.00 uur. Er worden lange tafels in de kantine gezet. Er komt Duits bier in grote pullen. Ook de bratwurst met sauerkraut zal niet ontbreken. En natuurlijk Duitse muziek.

Voor deelname aan het bierfeest willen we € 25,- per persoon vragen. Je krijgt dan een pul die je onbeperkt kunt laten vullen. Er moeten door de organisatie aardig wat kosten gemaakt worden. Daarom willen we graag van tevoren weten welke teams er wel/geen interesse hebben om mee te doen.

Bij de barbecue die het 8e laatst heeft georganiseerd bleken er helaas een aantal teams geen belangstelling te hebben. We hopen dat er nu meer interesse zal zijn, want om veel kosten te maken voor 30 man lijkt mij nogal overdreven.

Willen jullie de spelers van jullie teams eens polsen hoe het met de belangstelling is gesteld. Ik hoef nu nog niet exact te weten hoeveel mensen er meedoen, als ik maar een indicatie krijg.
Laat mij aub volgende week even weten hoeveel deelnemers we ongeveer van jullie teams kunnen verwachten. Laat het mij ook weten als er niemand interesse heeft.
Auf wiedersehen !

Geef een reactie