Vliegtuiglanding met defecte motor

Vliegtuiglanding met defecte motor

58
0

Vliegtuiglanding met defecte motor

Normaliter ben ik niet zo'n vliegtuigfanaat en filmpjes over vliegtuigen vind ik sowieso al 'gay', maar dit filmpje vond ik wel interessant. Via een camera op de helm van de piloot kun je 'meegenieten' van de situatie in de cockpit van een Yak-50 vliegtuigje. De motor van het toestel valt uit door een olielek in de vleugel, op 1250 voet hoogte. Iets meer dan 400 meter. Deze piloot blijft redelijk kalm en zal het vliegtuigje aan de grond zetten. >> {swfremote}http://exposureroom.com/flash/XRVideoPlayer2.swf?assetId=516c094e78e441e4942f22ff800ade28&size=sm{/swfremote}

GEEN REACTIES

 1. uitgaande dat Mup er niet is
  Dirk
  HWD/EEF Floep Mouse
  Matty/Booka

  Bort Hip Wortel Azari/WB

  Darren Japio

  Uitgaande Mup wel

  Dan begint Mup voor Floep (Matty/Booka laatste man) Na 20 minuten wissel met HIP/Bort voor positie naast Wortel (logische is Hip zakken) en dan kijken we wel verder

 2. jij wissel ๐Ÿ˜›

  Nee, Mup start voorstopper
  Booka of Matty laaste man beginnen
  Na 20 minuten Hip zakken naar voorstopper/laaste man en Mup dan naast Wortel
  Floep komt er ong na 30 min in voor jou dan, zodat later Wortel een keer wisselt waardoor jij met Bort op middenveld komt en Mup op rechts

  Ik snap het zelf haast niet meer ๐Ÿ˜‰

  tot vanaaf

 3. Ik vind het prima, maar als Mup toch ook voor het middenveld wil gaan dan concentreer ik me liever op de as achterin? We moeten maar eens een teambespreking houden want iedereen wil of denkt over E8 ๐Ÿ’ก

  Net Gert (5e) gesproken..Hij had niks van Japio vernomen maar hun tegenstander had net afgebeld dus ze konden gaan varen of … tegen ons voetballen. Ze proberen vanavond een tijd te regelen. Ik heb voorkeur aangegeven van 12.30u

 4. 3-2 verloren, gezien het feit dat er al een aantal spelers niet waren en tijdens de wedstrijd meerdere blessures voorkwamen bij bepalende spelers vind ik persoonlijk dat de overige spelers het goed hebben gedaan

  ok voetbal werd minder, maar er werd wel geknokt waarvoor complimenten

  SVS 7 had er meer uit moeten halen

  Volgende keer fatsoenlijke warming up!! ๐Ÿ™

 5. Allereerst Hippie Gefeliciteerd met je 30e verjaardag. :woohoo:
  Ik hoorde het gisteravond al, maar ik zie het nu pas…. JEEEHHHH MAN of the Match!!! (tegen FZO dan hรฉ)
  Gisteren was wel even andere (spakenburgse)koek dan FZO. Ben wel trots op onze strijdlust. Bijna iedereen zat erdoor aan het eind, maar we hielden knap stand tegen een toch wel behoorlijk jonger en conditioneel sterker team. Ik snapte wel waarom ze vorig kampioen waren geworden.
  [b]Zaterdag nabespreking van de Koots?[/b]

 6. Ik stond linksback en zat me kapot te rennen voor de linksback positie, maar ondertussen ook voor de aanvaller die door het midden doorbrak. Toen deze as weer goed stond, combinatie Dirk/Marty, kon ik weer links blijven en stond de verdediging weer als een tuinhuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER