Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Hees 4 (09-10-2010)

Image {xtypo_dropcap}Q{/xtypo_dropcap}uotes als: "…asociaal na trappen…", "…ook nog slaan…", "…vlam in een pan…" geven aan dat Bloemenkwartier het afgelopen zaterdag niet fijn heeft gevonden op het veld van Hees 4. Deze Rode Wolven genoemt, waren echter van mening dat zij met goed spel de dienst heeft uitgemaakt. Twee verslagen gekeken door een Rode en bloemetjesbril, zegt dat zij beiden recht hadden op de drie punten. Welke bril heeft nou dan de afwijking? >> De oranje bril, van de Meern 7, ziet weer een heel andere wereld. Deze bril kijkt uit naar het verboden woord. Met vier wedstrijden gespeeld, zijn zij al zeker van de schaal.  Of het nou gaat om een schaal met hapjes of de verboden schaal, weet ik ook niet. Maar het lijkt wel alsof iedereen het al weet hoe zij spelen en hoe goed ze wel niet zijn. Met de training gisteren hoorde ik dan wel niet het verboden woord. Maar wel de gerelateerde woorden wat eindigt op –oen. Onze groene bril heeft blijkbaar ook zo z’n gedachten. Ik dacht dat we hadden afgesproken om dit juist niet denken. Want stel het verwachtingspatroon is inderdaad het verboden woord, maar we worden het niet. Dan zijn we inderdaad de -oen. Toch is een gezonde wil om het te willen voor dit verboden woord niet slecht. Maar realistisch mogen we wel blijven. Nu ik kijk door mijn bril met -2/-2,5 zie ik dat we deze zaterdag de Rode Wolven op bezoek krijgen. En des te harder ze kunnen schoppen zoals Bloemenkwartier last van had, des te minder kunnen wij scoren. Tuurlijk laten wij dat niet zomaar gebeuren en gaan we voor de drie punten. Maar het zou zomaar eens verkeerd uit kunnen pakken. Dat kan het namelijk altijd. Btw genoeg gelul! We gaan eerst met Pascal op de foto bij de Slok. Zorg dat je om uiterlijk 11:15 er bent. Wie willen de pakkies halen?? Eef en Arjen zijn al met de auto. Kunnen jullie misschien dit klusje regelen? En daarna gaan we groen over de markt fietsen en de Rode Wolven pakken. Voor verdere opstelling en trips & tricks van de Koots zie hieronder: Wissels, maar liefst 6! : WB, Eef, Booka, Floep, Japio, Rikea  Veel wissels betekent veel wisselen, of iemand moet aangeven dat hij niet kan (ziek zwak of misselijk), of dat diegene voor een keer overslaat????  gr. Koots  p.s. Rode Wolven kunnen getemd worden tot schoothondjes
Image

Geef een reactie