Voorbeschouwing VVZA 2 – Eemdijk 8 (02-10-2010)

Voorbeschouwing VVZA 2 - Eemdijk 8 (02-10-2010)

Als je uitgebreid de naam van onze tegenstander op papier zet krijg je Voetbal Vereniging Zeehelden Amersfoort. Zeehelden in Amersfoort? Ik kan mij niet herinneren dat Amersfoort aan zee ligt. Misschien als het nog even goed doorregent zal het water rondom Amersfoort liggen, maar verder normaal geen witte matrozen in het centrum aan het feesten. “Ze heten zo omdat omdat die club in een gebied ligt met alleen maar straatnamen zoals Michel de Ruijter en Piet Hein enzo”, vertelde AZari onze allesweter van Amersfoort. Michel en Piet zeehelden? Iedereen weet toch dat deze heren in de gouden eeuw gewoon piraten waren in dienst van onze land? Juist… piraten. En dat piratengevoel van VVZA kennen we nog al te goed van vorig seizoen.>>

Maar nu mogen we tegen het tweede van VVZA, een totaal onbekende tegenstander. En nu ik zo in de lijstje kijk van wat deze heren gedaan hebben is een overwinning van welgeteld 1-0. Ze hebben een doelsaldo van +1! Meestal is het zo met tweede teams dat ze ook mensen van de A-selectie laten meespelen. Maar waarschijnlijk laten ze nu de hele A-selectie tegen ons spelen wanneer ze onze oppermachtige doelsaldo opmerken. Het is stiekem na drie wedstrijden al een aardig paradepaartje geworden.


Persoonlijk verwacht ik wel een goeie tegenstand. Vooral ook omdat we afgelopen zaterdag als slappe hap aan de wedstrijd begonnen en daarna dromend over het veld heen jakkerden. Laten we deze zaterdag al met de warming up de spanning snijden, elkaar opfokken en scherp de wedstrijd openen. We pakken die piraten voordat ze het goud ruiken. Zie de opstelling hieronder:

Voorbeschouwing VVZA 2 - Eemdijk 8 (02-10-2010)

Start wedstrijd: 14:00 uur
Aanvang De Vinken: 12:30 uur

Geef een reactie