Oh Oh Cherso Infographic Aflevering 4

Oh Oh Cherso Infographic Aflevering 4

Echt een TV hit, waar wederom bijna 1,5 miljoen mensen naar keken gisteravond. Het duurt nog geen halfuur, maar er gebeurt nogal wat in Oh Oh Cherso. Of moet ik voor de Spakenburgers onder ons zeggen "Oh Oh Gerrit"? Het ging al weken de ronde, maar gisteravond maakte het Spakenburgse visverkoopstertje haar entree in het programma. Uiteraard niet zoals d'r ouders haar hebben opgevoed, maar wel gecensureerd. Want afgelopen nacht, tijdens het radioprogramma 53n8 Club, liet ze doorschemeren dat veel geknipt is in deze show. En op haar Hyves liet ze weten dat het haar benen waren die in de Oh Oh Cherso Promo 'in de lucht staken' (zie bij "Meer lezen"). Sterretje heeft zijn sterretje laten zien aan niemand minder dan Geriëlle Beekhuis, a.k.a. Gerrit (van die naam komt ze niet meer af). Ze haalde de woede op de hals van menig villa bewoner, maar ach… ze weet niet beter. Zo lang haar hart maar klopt en haar lichaam nog warm is, blijft het sterretje van Sterretje groeien. >> Infographic Aflevering 4:
Oh Oh Cherso Infographic Aflevering 4

Volg ze op Hyves:
Hyvezzz

Geef een reactie