Voorbeschouwing Eemdijk 8 – CJVV 10

Image Met een strak nazomer zonnetje kregen we gisteren van onze Koots de training. Dat het lekker weer was, kon je aan de opkomst van de training zien. Dat het een training van de Koots was, kon je op een gegeven moment aan het afsluitende partijtje zien. Papperige benen en diverse tongen op de grond. Een straftraining mogen we het niet noemen aangezien we afgelopen wedstrijd ruim gewonnen hebben. Zo’n training wordt nog zwaarder dan. Dus ik stel voor dat we de Koots geen gelegenheid geven voor een straftraining. Zaterdag op het thuisfront CJVV 10 aanpakken.>> “Een oude bekende”, word er in de afgelopen nabeschouwing gezegd. CJVV 10 zijn we 2 jaar geleden tegen gekomen in de beker. En na een blessure en een 5-0 voorsprong tegen 10 man van CJVV, hebben we in de tweede helft besloten de boel zo maar te laten en een gezellige sportieve tweede helft te maken. Dit was zelfs met onze formatie van 2 jaar geleden niet competief genoeg. Maar voordat we daar te makkelijk over nadenken, heb ik de site van CJVV10 bekeken. Een hoog gehalte qua praatjes over bierdrinken, wat mij klinkt als een jong team. Het lijkt mij een heel ander team dan die van 2 jaar geleden. Maar goed… hoe krap we de vorige wedstrijd zaten met de wissels, zo ruim dat we deze wedstrijd met de spelers zijn. Het is aan de Koots om hier een mooi wisselbeleid te hanteren. Zie hieronder de opstelling gemaakt in de kroeg: De wedstrijd begint om 12:30 Je wordt verwacht om 11:45 En AZari verwacht €10,- van je voor de BBQ.
Image

Geef een reactie