Voorbeschouwing VIOD 3 – Eemdijk 8 (11-09-10)

Image En alhoewel we met opgeheven hoofd met de beker uitgeschakeld zijn, (Vliegdorp 2 heeft een beter doelsaldo), waren we gisteren gewoon weer lekker op elkaar aan het zeiken met de training. De aannames waren weer niet goed genoeg, mensen waren niet gretig en sommigen waren en niet gretig en konden niet aannemen. Het was weer gezellig drama waarbij er drama scènes werden gezet na de incidentele scheldkanonnade op elkaar. Dit klinkt als een juiste voorbereiding voor ons volgende ontmoeting op het (kunst)grasveld; VIOD 3.>> Vooruitgang Is Ons Doel. Gisteren werd al menig keer gegist naar de afkorting VIOD. Maar Vooruitgang Is Ons Doel betekent het. Dat is een naam waar je veel mee kan. Je weet immers niet in wat voor fase dit team bevindt. Zolang ze maar vooruitgaan kunnen ze snel tevreden zijn. Als voorbeeld hebben ze de eerste wedstrijd verloren met 6-0, de tweede met 4-2 en als ze dan de derde dan van ons verliezen met 1-0 hebben ze enigszins ook vooruitgang! Ik vind het wel een mooi doel, vooruitgang. We zijn de afgelopen jaren met stappen vooruitgegaan en toch kunnen wij zo ontevreden zijn. Misschien leggen we de lat dan ook te hoog? Strevend naar de schap met de grote K. Klinkklare onzin. En dan mag ik zeker nu ook 5 euro in de pot leggen van Wortel? Vooruitgang is namelijk niet alleen punten pakken. Vooruitgang  is mooi voetbal creëren en met opgeheven hoofd van het veld afgaan. Net zoals we het met de beker hebben gedaan. Maar vooruitgang kan ook volgend jaar. Wat een gelul. We pakken zaterdag gewoon de 3 punten. Zie hieronder de opstelling met bijgaande notes van onze Koots (die gisteren btw ook voetbalkwaliteiten liet zien). – geloof in jezelf en  in je teamgenoten (eigen succes mag, maar hou het teambelang in de gaten) – bij een verklote bal/actie, opstaan en doorgaan, niet blijven staan balen – dat was hem weer voor deze x We hebben trouwens ook donders mooie tassen gekregen!! Je moet alleen nog wel 20 euro betalen. Dus wie er nog geen tas heeft, neem zaterdag die 20 euro mee! Aanvang voor mooie teamfoto: 11:30 Begin wedstrijd: 13:30
Image

Geef een reactie