Voorbeschouwing Eemdijk 8 – Vliegdorp 2 (31-08-2010)

Image

Het leeft! De groene trein dendert weer over de groene velden en het maakt iedereen weer oo zoo enthousiast!! Nu de zomerstop en een paar laffe oefenwedstrijden voorbij zijn, knalt de energie weer door de beentjes. Met nog een mooie overwinning van slechts 2 dagen geleden in de schoenen en genoeg stof om te lezen (die 3 voorgaande topics), mogen we morgen weer voetballen. We worden doordrenkt met voetbal! Gelukkig hebben we na morgen weer een poosje rust, want blessures liggen toch op de loer. >> Net nog aan mijn collega’s de wonderbaarlijke overwinning van afgelopen zaterdag verteld. En wanneer ze vragen of we in het kampioensschap geloven en of we volgend jaar eindelijk Europees kunnen, blijf ik nuchter antwoorden zoals het een professionele voetballer betaamt: “elke wedstrijd is weer een finale. En als we die winnen, zien we het dan wel weer.”

Volgende wedstrijd is Vliegdorp 2. En als we iets weten over Vliegdorp is dat we daar met 0-2 met rust hebben voor gestaan en het in de tweede helft gezellig weggeven met 5-2. Een blamage  tegen hun derde team die we graag willen vergeten. Nu mogen we tegen het tweede. Nu is de vraag… Gaan we die blamage wegwerken en hun tweede gewoon verslaan? Gaan we voor Europees? Of gaan we tactisch verliezen zodat we geen last meer hebben van extra wedstrijden, met de volle pond gaan voor de competitie. Daar kampioen worden en dan ook Europees gaan?
Gelukkig ben ik de Koots niet!

Zie hieronder weer de notes en opstelling van onze Koots.
– Oefenen weer op de opbouw
– Wil achterin meer communicatie
– Volgende keer deze mail even naar mij thuis sturen Image

Geef een reactie