Bekerwedstrijd Eemboys 2 – Eemdijk 8 (28-08-2010)

Image

{xtypo_dropcap}"Z{/xtypo_dropcap}oooooo slechte start als nu hebben we nog nooit meegemaakt!”, werd er gisteren geroepen. De rest van de bar stemden grimmig toe. De schreeuw was van Japio. Hij moest het toch nog even benadrukken dat zijn hamstring blessure niet zomaar vanzelf is gekomen. Maar juist door het gebrek aan voldoende beweging van afgelopen zomer, is zijn ham niet soepel genoeg geweest om even te vlammen tegen Spakenburg 7. En helaas is zijn ham niet de enige. >>

Met een selectie van 18 gezonde mannen zou je denken dat we makkelijk een wonderteam kunnen opstellen. Helaas klinkt er in de wandelgangen dat hier en daar een pijntje in de benen spelen van diverse personen. Japio onze goaltjesdief geeft aan niet te spelen, Floepie speelt maar 1 helfie, Wortel is de vraag hoe zijn blauwe teen is, Hip met zijn enkel en Mup onze nieuwe aanwinst heeft ook last van zijn ham. We zijn nog niet eens begonnen en het klinkt nu al als een ziekenhuisploeg.

En dan heb je Eemboys 2. Een 5de klasser, gemiddelde leeftijd 22 en waarschijnlijk fit als een hoentje. Ik stel even een worst/kaas scenario op, want weten doe ik het niet zeker. Maar een worst/kaas scenario is makkelijk gemaakt nu wij zo brakkig uitgerust zijn. Het wordt in ieder geval niet makkelijk.

Gelukkig hebben we ook goed nieuws. Booka zet zich 100 procent in voor het team, Henk Mouse is met elke stap die hij maakt een nog steeds betere linksback, mijn enkeltje doet eindelijk geen pijn meer en warempel… Richie is op komen dagen met de training! Misschien hebben we dan toch nog een fatsoenlijk team op te stellen en kunnen we een prima partij leveren.

Hoedanook… het is eerst nog even afwachten of Eemboys een kunstgrasveld beschikbaar heeft, anders mogen we vermoedelijk deze wedstrijd ook skippen. 50 procent kans zou Marty zeggen. En onze Koots? Wat voor opstelling geeft onze Koots? Zie hieronder de opstelling + gratis notes van de Koots:

Verzamelen Eemdijk: 12.15 half 1 vertrekken

Start wedstrijd: 14.00

Notes van de Koots:
– Gebruik je hele lichaam om iemand af te stoppen (schouderduw) niet inhouden.
– Laat weten waar je staat.
– Kom in de bal, laat de bal niet naar jou toekomen.

Image

Geef een reactie