Maurits “Booka” versterkt Eemdijk 8 in 2010/2011

Maurits

Al bijna sinds het ontstaan van de huidige Eemdijk 8 traint hij al met Eemdijk 8 mee. Zijn bezoeken op de training zijn trouwer dan menig Eemdijk 8'er. Uiteraard hebben we het over Maurits "Booka" Blokhuis. Jawel, het broertje van Eemdijk 8'er Gizmo! Booka weet al jaar en dag zichzelf in te zetten voor de Groene Trein en is bijna elke training op het groene veld te vinden. Ook de meeste wedstrijden is hij niet te beroerd om zijn vrije tijd op te offeren voor het goede doel, Eemdijk 8. Nu na enkele jaren van vragen, schooien, smeken, omkopen en veel bier schenken is daar dan eindelijk het verlossende antwoord op al deze kontenlikkerij… >> Als je kijkt naar het verleden van Maurits "Booka", zie je hier en daar wat voetbalervaring. Niet veel op het veld, maar daarentegen al wel jarenlang in de zaal. Dit valt uiteraard bijna niet met elkaar te vergelijken, maar we kennen Booka inmiddels ook van zijn kwaliteiten op de graszoden.

Zijn naam, Booka, doet in eerste instantie niet veel vermoeden. Volgens de Urban Dictionary staat 'Booka' voor "The act of anal intercourse, often resulting in serious harm or death". Zoals je leest, niet echt positief voor een man in de bloei van zijn leven. Dus kijken we alleen maar naar de voetbalkunsten van de Booka's, oftewel de Boca Juniors. Een van de populairste voetbalclubs in Argentinië. Dit zijn pas de berichten. Eemdijk 8 kan dit soort mannen-met-naam-en-faam gebruiken in de strijd om het kampioenschap.

Eemdijk 8, en uiteraard Potjekak, heten Maurits "Booka" van harte welkom in het leukste voetbalteam van Nederland!

Geef een reactie