Oefenwedstrijd FZO 4 – Eemdijk 8 (14-08-2010)

Oefenwedstrijd FZO 4 - Eemdijk 8 (14-08-2010)

De competitie gaat al bijna van start. Eemdijk 8 heeft afgelopen zaterdag bewezen dat het nog steeds de vakantie in de schoenen heeft staan. Hier moet snel verandering in komen, aangezien dit jaar de kampioenschap binnengehaald moet worden. Alvorens het allemaal zo ver is, mag de Groene Trein aantreden tegen FZO 4 in een oefenpartijtje op de velden in Zeist. >> Vorig jaar trainde Eemdijk 8 de hele zomer door en was het heer en meester de eerste helft van het seizoen. Met riante overwinningen en goed spel wist Eemdijk 8 lange tijd bovenaan te staan. Het eindresultaat was minder, maar ach…

Alvorens de competitie begon wist Eemdijk 8 ook oefenwedstrijden te spelen. De mannen van FZO 4 waren allen net terug van vakantie en bonden voor het eerst sinds maanden weer de voetbalschoenen onder. Eemdijk 8, die al goed in vorm was aan het begin van de competitie wist met een riante uitslag van 10-1 FZO 4 in te pakken.

Gaat dat dit jaar wederom gebeuren? Denk het niet! Eemdijk 8 heeft nog veel om aan te werken. Opbouw, snelheid, scherpte, aannames en natuurlijk die oh zo belangrijke focus! Zonder focus vallen er gaten en uit die gaten vallen de doelpunten.

Zaterdag 14 augustus om 14:30 uur op de velden in Zeist gaan we zien in welk stadium de Groene Trein is. Gaat FZO 4 voor verrassingen zorgen? Weet Eemdijk 8 weer haar oude niveau te behalen? We zullen het zien! Ondanks de winst of verlies belooft het een leuke, gezellige, sportieve pot te worden.

Geef een reactie