Tegenstanders Seizoen 2010-2011 bekend

Tegenstanders Seizoen 2010-2011 bekend

Weten jullie nog? Eemdijk 8 was vorig seizoen heer en meester op de amateurvelden in de zesde klasse. Helaas was dit niet voldoende om het kampioenschap binnen te halen en was het afwachten tot de allerlaatste wedstrijd van het seizoen. Deze laatste wedstrijd, waar Eemdijk 8 helaas niets meer in eigen handen had, zorgde voor een domper op het seizoen. Lang heeft Eemdijk 8 bovenaan gestaan en heeft er in enkele wedstrijden de pet naar gegooid. Maar zoals het elke competitie betreft, is er het jaar erna wederom een competitie. Dit moet het jaar worden van Eemdijk 8. Wederom, dit wordt inmiddels het 4e jaar, in de 6e klasse! Wordt Eemdijk 8 kampioen? Wort de versterking door nieuwkomer Mup de doorslag? Is het de ervaring die Eemdijk 8 nu gaat tekenen? Niets is zeker in de zesde klasse. Behalve de tegenstanders. Enkele bekenden, o.a. Huizen 8, Hees 4 en SVM 5, maar voor de rest onbekenden. Waar gaat Eemdijk 8 zeker punten pakken? Check de tegenstanders voor seizoen 2010 / 2011! >> Eemdijk 8 tegenstanders seizoen 2010 / 2011

– AH '78 3
– Bloemenkwartier 4
– CJVV 10
– Hees 4
– Huizen 8
– KVVA 2
– De Meern 7
– De Posthoorn 3
– SVM 5
– VIOD 3
– VVZA 2
– Waterwijk 6
– Zuidvogels 10

Geef een reactie