WK 2010 – Nederland – Brazilië (2-1)

Zo’n wedstrijd als gisteren tegen Brazilië blijft nog lang in het geheugen gegrift. Prachtige goals, mooie acties, retespannend, vol emotie, en natuurlijk huilende en bedroevende Brazilianen. Even met de neus op de feiten en met beide benen op een prachtige oranje grond gedrukt! Bam! Check overigens de prachtige foto’s! Alsof die bedroefde gezichten niet genoeg zijn, moet je de Braziliaanse kranten eens lezen. Heerlijke, prachtige en genadeloze berichten en foto’s! Je mag zelfs stemmen wie de boosdoener was in de uitschakeling van de Kanaries. The Sun en The New York Times hebben er zijn verhalen over en in de Duitse Bild wordt gesproken over een afslachting van Zuid-Amerika. Het nieuws gaat tot aan de Socceroos. In ons eigen landje was het ook een grote verrassing en dat is tijdens de sfeerbeelden uit Eindhoven goed te zien. Check ook het radiocommentaar van Jack van Gelder en de sfeerbeelden! Echt een kippenvel momentje! Briljant!!!

Sfeerbeelden in Eindhoven:

Geef een reactie