Voorbeschouwing BFV Toernooi 2010 Verliezersronde

Voorbeschouwing BFV Toernooi 2010 Verliezersronde

Als je 't heel snel zegt, klinkt het niet zo gay, "de verliezersronde". Al verscheidene keren heb ik vol trots gemeld aan collega's en vrienden dat we in de Verliezersronde zitten, echter word ik constant uitgelachen. Totdat ik uitleg dat dit wèl goed is en dit wel een recordprestatie is van FC RidíCULO! Vanavond mag RidíCULO schitteren in deze Verliezersronde. Met nog geen flauw benul wat we moeten verwachten, zal deze wedstrijd aanvangen om 19:15 uur. Precies na de match van Potjekak's zusterteam Covebo a.k.a. Coveboys, formerly known as Satyriasis en often known as Naggers. >> Al een week kijken we uit naar deze prestatieavond. Zo valt het te noemen, want FC RidíCULO wist verrassend genoeg 9 punten te behalen in de poulefase! Twee punten meer dan het allereerste BFV Toernooi waar de RidíCULanen debuteerden.

Vanavond staat om 19:15 uur een oude bekende op de lijst, om te strijden tegen de kampioen derde helft. BZN! Het team die vorig jaar twee aardig verschrikkelijke spelers hadden aangesteld. RidíCULO wist daardoor de match niet te winnen. Maar doen deze twee toppers weer mee? Gaat FC RidíCULO stunten vanavond?

Sowieso doet één van deze twee teams de naam van deze ronde eer aan. Komt het zien allemaal vanavond, en geniet van het verdedigende werk van FC RidíCULO!

Geef een reactie