WK 2010 – Voorbeschouwing 19/20 juni door Hip

WK 2010 - Voorbeschouwing 19/20 juni door Hip

Dit weekend staan er zo'n 6 wedstrijden op het programma. Potjekak's analyst, Eemdijk 8 coach, talkshowhost, vuvuzelablazer, vliegenteller, harkleuner en op moment van schrijven de nummer 3 in de Potjekak WK 2010 voetbalpool Hip heeft weer een voorbeschouwing gemaakt en schijnt zijn verhelderende licht over deze 6 wedstrijden! >> Nou dit WK is lastig voorbeschouwen. Sinds ik me eraan waag, wordt het nog gekker met de uitslagen. Bulletcatcher moet Japio zelfs tot de orde roepen. Ik vind het prima dat de teams maar niet in hun spel komen, leuk die verassingen! Misschien niet goed voor de pools, maar wellicht wel voor Nederland.

Om 13.30 uur trappen WE af. Natuurlijk gaan wij wel goed voetballen. Ondanks dit gegeven hoop ik op een tegendoelpunt van de Japanners. Van incasseren leer je, omgaan met een tegenslag zeg maar. Of zouden we het hele toernooi droog blijven?

Van Persie en Sneijder gaan zeker scoren deze wedstrijd. Verder geen woorden aan vuil maken, iedereen zet Nederland toch op winst!

De volgende wedstrijd wordt er ook eentje. Ghana – Australie. De Aussies kunnen beter en gaat dat laten zien. Wordt een leuke pot.

Dan Kameroen tegen Denemarken. Tja… wat kunnen de Denen? Aanvallen hebben we nog niet gezien. Maar ook de Ontembare Leeuwen speelden alles behalve lekker. Kameroen moet in ieder geval, en Denemarken zal de kat uit de boom kijken.
Wordt geen leuke pot om naar te kijken. Geeft niet, want ik blijf toch napilsen bij de meest succesvolle club van Nederland, of gaat hier ook weer een verassing plaatsvinden.

Zondagmiddag spelen de Slowaken tegen Paraguay. Beide teams hebben nog niet verloren, dus zullen ze kans(en) afwachten denk ik. Toch moeten de Vechtende Jonda’s, want de laatste pot is tegen Italië. De slowaken zijn echt niet slecht en Paraguay zal alles uit de kast moeten halen om dat punt te koesteren.

Om 16.00 uur aan de Azzuri’s de opdracht om te winnen, liefst met zoveel mogelijk goals verschil. De Kiwi’s hebben niks te verliezen, maar iedereen is toch wel in voor een stunt. Zou dan opnieuw een Zuid-Europees land problemen krijgen? 

Het weekendtoetje komt zondagavond: Brazilië – Ivoorkust. Kan Brazilië voetballend op gang komen? Want naast de fysieke lichaamsproblemen door de kou kan Brazilie het fysiek nog zwaarder krijgen tegen de Oranje Olifanten van Ivoorkust. We zullen het weer zien.

Succes, goed weekend en veel kijkplezier, speciaal voor Japio!

Geef een reactie