WK 2010 – Voorbeschouwing 18 juni door Hip

WK 2010 - Voorbeschouwing 18 juni door Hip

Een van Potjekak's trouwste bezoekers, Eemdijk 8 coach, talkshowhost, wereldambtenaar, vliegenteller en harkenleuner Hip heeft zijn kennis weer verzameld en weet zo zijn licht te schijnen over de WK 2010 wedstrijden van vandaag, vrijdag 18 juni 2010. Lees nu zijn analyse! >>

Om half twee spelen onze oosterburen tegen Servië, het team van Pantelic en Lazovic. Als je iemand de punten gunt, dan is het eerlijk gezegd geen van beiden. Maar Duitsland zal er naar verwachting gewoon voor gaan, blakend van het zelfvertrouwen.

Als Servië dan weer zo ‘slim’ is als de laatste wedstrijd, dan maken de Duitsers weer handjevol goals. Maar Servië moet, heeft niks te verliezen, en zal als het boven zichzelf uitstijgt toch niet voor een verrassing zorgen?

De spannendste wedstrijd van de dag op papier komt naar mijn mening om 16.00u. Als de Slovenen winnen zijn ze door, en hoeven ze het niet tegen Engeland aan te laten komen.

Maar de Amerikanen zijn stug en niet alleen dat. Ze zijn een hecht team en moeilijk te verslaan. De Amerikanen starten deze wedstrijd als favoriet. Dat is nieuw voor ze en kunnen ze daar mee om gaan?

Engeland heeft wat goed te maken en dat moet kunnen tegen Algerije. Dat gaat lukken, maar met welke samenstelling. Barry is er weer bij, dus Gerrard kan meer gaan aanvallen. Ik denk dat Green een tweede kans krijgt. Maar denkt Capello dat ook?

Succes in de pool, en veel kijk plezier!

Geef een reactie