WK 2010 – Voorbeschouwing 17 juni door Hip

WK 2010 - Voorbeschouwing 17 juni door Hip

Eemdijk 8 captain, coach, wereldambtenaar, talkshowhost en voetbalanalyst Hip zal vanaf vandaag zijn visie laten lichten over de komende shitload aan wedstrijden voor het WK 2010 in Zuid-Afrika. Gisteravond zijn we begonnen aan Speelronde 2 en daar wist het thuisland Zuid-Afrika zich niet te bewijzen tegen "Schwalbe" Suarez en zijn maatjes. Vanmiddag mogen Argentinië en Zuid-Korea zich bewijzen, daarna Griekenland en Nigeria en vanavond de eigenwijze Fransen en de Corona's. Check Hip's voorbeschouwing! >>
Als eerste zullen de The Albicelestes het opnemen tegen de Zuid-Koreanen. De Argentijnen hebben voldoende klasse dat ze zelfs met zo’n coach alles kunnen winnen. De Koreanen zullen zich scheel lopen, maar zullen ze een nederlaag toch niet kunnen voorkomen?

Daarna trappen de grieken af tegen the Super Eagles. Griekenland MOET (met hoofdletters), de Nigerianen kunnen het ook in een rechtstreeks duel afmaken met de Koreanen. Als Piratiko net zo dramatisch speelt als de eerste wedstrijd, zullen ze nooit scoren. Wie het eerst scoort wordt de spekkoper. Is dat Nigeria, dan wordt het een grieks open huis, komen de grieken op 1-0 dan zal Otto’s mannschaft plots heel goed kunnen spelen (lees:verdedigen).

De avondmatch komt uit poule A. Tja..dat kan weer alle kanten op. Ik verwacht wel dat beide ploegen een doelpunt maken, maar valt er ook een derde? En waar?

Wie het weet mag het invullen!

Geef een reactie