Voorbeschouwing BFV Toernooi 2010 Speelronde 1

Voorbeschwouing BFV Toernooi 2010 Speelronde 1

Het is alweer een jaar geleden dat FC RidíCULO “schitterde” op het BFV Toernooi. Met het minimaal aantal behaalde punten belandde FC RidíCULO ergens onderaan de toplijst. Dus eigenlijk bij de Floplijst. Uiteraard komt het door het feit dat FC RidíCULO altijd in de Poule Des Doods zit. Maar dit jaar is het anders. FC RidíCULO maakt zelfs wel kans op… een puntje. Vanavond mag FC RidíCULO zich wederom bewijzen in het spannendste en gezelligste zaalvoetbaltoernooi van Bunschoten-Spakenburg en Buutenolletjie. >>

In tegenstelling tot vorig jaar mogen we dit jaar eens een fatsoenlijke tijd voetballen. Vanavond klinkt het startsignaal om 20:00 uur. Het eerste team is Atletico de Piep. Geen idee hoe deze mannen spelen, maar het wordt voor de mannen van RidíCULO zeker weten aanpoten. Een kwartier lang de pot dicht zetten en de laatste minuut alles of niets spelen door de “RidíCULO-politie” Guido eropuit sturen in de counter!

Nadat we hier een puntje hebben behaald, mogen we om 21:00 uur aantreden tegen Lentink. Het bedrijf die geen vestiging heeft in Bunschoten, maar wel een paar handjes vol Bunschoters in dienst heeft. De mannen van Lentink zijn geen nieuwe in het BFV wereldje en bij onze Spaanse RidíCULaan MJ een bekende. Wederom geen idee hoe ze spelen, maar ook hier wordt gestreden om die felbegeerde punt.

Zo, dit was me de voorbeschouwing wel. Boordevol informatie over de tegenstanders! Hopend dat jullie hier wat mee kunnen ;-)

Gelukkig is FC RidíCULO nog wel altijd kampioen derde helft.

Geef een reactie