VOP Veteranentoernooi 05-06-2010

VOP Veteranentoernooi 05-06-2010

Waar we afgelopen week het bericht kregen van onze vrienden van VOP dat Eemdijk 8 niet mee kon doen met het veteranentoernooi zaterdag 5 juni, zo kreeg ik zojuist te horen uit betrouwbare bron dat er toch nog plek over is om te ballen. Er werd gelijk gedacht aan Eemdijk 8. Het gezelligste voetbalteam van Nederland. >> Robert Heusinkveld (je weet wel, de persoon die de 1-1 maakte in die cruciale partij) wist Eemdijk 8 nertsenkiller Nevers er op attent te maken dat er nog een plekje over was. Er werd gelijk gedacht aan Eemdijk 8 en bij deze roep ik een ieder (die nog niets afgesproken heeft) te reageren naar Robert, of Potjekak, of wat dan ook, of hij of zij mee wil doen.

Het toernooi is morgen al, dus mooi kort dag.

Het weer is prachtig, dus aflasten zal niet gebeuren. Het begint om 10:00 uur.

Voor meer info, check de site van VOP, of bel Nevers :-)

Geef een reactie