Selectie Oranje bekend voor WK2010

Selectie Oranje bekend voor WK2010

Onze grote vriend Bertje heeft vandaag de selectie bekend gemaakt van de spelers die meegaan naar het WK 2010 in Zuid-Afrika. Vanmiddag om 17:00 uur ligt hij zijn kueze toe in een persconferentie. Er zijn nu 23 spelers die een oranje shirtje aan mogen trekken en ons land mogen vertegenwoordigen op het mooiste sportevenement van de wereld. De spelers die met het vliegtuig uit München naar huis mogen, zijn Vurnon Anita, Ron Vlaar, Orlando Engelaar en Jeremain Lens. Check de overige spelers van de selectie van de (hopelijk) nieuwe wereldkampioen. >> De definitieve spelersgroep zou er dan als volgt uit zien:

Doel: Maarten Stekelenburg, Michel Vorm, Sander Boschker;

Verdediging: Khalid Boulahrouz, André Ooijer, Gregory van der Wiel, John Heitinga, Joris Mathijsen, Giovanni van Bronckhorst, Edson Braafheid;

Middenveld: Nigel de Jong, Mark van Bommel, Rafael van der Vaart, Stijn Schaars, Ibrahim Afellay, Wesley Sneijder, Demy de Zeeuw;

Aanval: Dirk Kuijt, Arjen Robben, Ryan Babel, Eljero Elia, Robin van Persie, Klaas Jan Huntelaar.

Geef een reactie