Potjekak op Twitter

Potjekak op Twitter

De wereld verandert. Men wordt digitaler. Tegenwoordig kun je via je mobieltje je website beheren en iedereen weet alles over je. Sinds een tijdje is er ook een nieuwe hype, genaamd Twitter. Korte berichtjes ter grootte van een sms'je die echt nergens over gaan, maar enkel bedoeld zijn om de mensen op de hoogte te stellen van jouw activiteiten. Berichten als "Ik ga nu poepen!" en "Heb net een nieuw biertje gehaald!" zijn kleine voorbeelden van teksten die voorbij vliegen op het Twitnetwerk. De meeste bekende sterren doen dit! Neem een most famous Jim Carrey of Tom Hanks. Een totaal zinloos medium die echt nergens over gaat… En daarom kan Potjekak niet achterblijven en opent nu haar deuren in het Twitnetwerk. Geen idee waarom, maar mocht het niet aanslaan, is het gauw voorbij. De Tweets zullen ook verschijnen op Potjekak.nl in een scroll-menu. Twit/tweet ze op de Potjekak-Twitter!

Geef een reactie