Eemdijk 8 Tribute Seizoen 2009/2010

Eemdijk 8 Tribute 2010

Ellenlange voorbeschouwingen, nabeschouwingen, leuke fantasierijke opstellingen, collumns, cartoons, een documentaire, verloren videotapes, voetbalplaatjes, wallpapers, mededelingen, nieuwtjes en nog veel meer! Dit alles typeert Eemdijk 8 al drie seizoenen lang! Eemdijk 8, een team dat vecht tot de laatste minuut, een team met karakter, humor, ernst wanneer het moet, maar vooral veelal plezier en gezelligheid. Wat zoek je nog meer in een team? Al drie jaar draait Eemdijk 8 mee in de top van de gezelligheid. Elke competitiewedstrijd is een genot om naar te kijken. Elke speler heeft zijn eigen kwaliteiten. Linksbenig, rechtsbenig, of zelfs voor sommigen middenbenig, sinds 2007 geeft de groene kleur een extra dimensie aan ieders leven. Morgen is de laatste wedstrijd in deze competitie en zaterdag gaan we zien of Eemdijk 8 met de hoofdprijs, of enkel met de eer naar huis gaat. Winnen of verliezen, Eemdijk 8 is de ware kampioen!

Een eerbetoon aan het mooiste team van Nederland: Eemdijk 8!¬†Bekijm ‘m in HD, op vol geluid¬†en in volledig scherm. Zo komt ie nog beter tot zijn recht! >> {iframe width=”430″ height=”340″}http://player.vimeo.com/video/11472154?title=0&byline=0&portrait=0{/iframe}

Geef een reactie