Eemdijk 8 Sollicitatie voor seizoen 2010/2011

Eemdijk 8 Sollicitatie voor seizoen 2010/2011

Als Potjekak Admin heb ik soms de primeur om dingen als eerst te mogen zien, te mogen horen, en te mogen aanschouwen. Maar als Admin ben ik ook verplicht om dit met een ieder te delen. Zoals een ieder al wel weet, speelt Eemdijk 8 op voetballend gebied in de top mee… van de zesde klasse. Ook op sociaal gebied weet Eemdijk 8 op vele vlakken de vele complimenten in ontvangst te nemen. Bij de tegenstanders, medestanders, toeschouwers, vlaggers, scheidsrechters en zelfs mededrinkers in de kroegen. Als groots (voetballend, meedrinkend, filmend, merchandising, maar kreupel) lid van Eemdijk 8 ontving ik zojuist in mijn overvolle mailbox de volgende sollicitatiebrief voor het nieuwe seizoen 2010/2011. Eemdijk 8 is van iedereen, voor iedereen… Uiteraard met mate(n). >> Eemdijk 8
De Kronkels 12
3752 LM Bunschoten

Haarlem, 9 mei 2010

Betreft: open sollicitatie

Geachte Eemdijk 8 leden,

Met enkele leden van Eemdijk 8 heb ik een aangenaam gesprek gehad over de mogelijkheid om per seizoen 2010/2011 bij Eemdijk 8 in dienst te treden. Er werd mij geadviseerd een open sollicitatie te sturen waarbij in samenspraak een eventuele passende functie/positie gezocht kan worden bij Eemdijk 8.

In mijn jeugd heb ik met enkele grootheden mogen spelen bij de lokale trots IJsselmeervogels. Hier heb ik geleerd mijn hoofd koel te houden, inzet te tonen en zowel zelfstandig als in teamverband problemen te kunnen tackelen. Het zou mij met gepaste trots vervullen wederom met deze spelers samen te mogen voetballen. Hierna heb ik mijn toegelegd op het zaalvoetbal wat ik met veel overgave en plezier heb gedaan. Hier zijn mijn technische kwaliteiten verder ontwikkeld. Zelfs in zoverre dat mijn technische kwaliteiten werden vergeleken met Diego Maradona

Ik ben een multifunctionele voetballer die op meerdere posities uit de voeten kan. Zowel in de verdediging als op het middenveld sta ik mijn mannetje. Tevens heb ik in het verleden bewezen dat ik een betrouwbare doelman ben, mocht het onverlet zo zijn dat de eerste doelman afwezig is.

Eemdijk 8 is voor mij een ambitieus, bevlogen maar met name een gezellig team met een sterk sociaal karakter. Ik hoop dan ook mijn sociale en communicatieve vaardigheden hier verder te verbeteren.

Kedeng Kedeng, oe oe. Ik wil de “groene” trein niet missen. Ik hoop dan ook zo snel mogelijk van u te horen.

Met vriendelijke groet,

Jan van Twillert
*****straat 23
Haarlem

Geef een reactie