J.J. Abrams’ Super 8

J.J. Abrams' Super 8

Lost maker en bedenker J.J.Abrams had een grote hit met zijn Cloverfield 2 jaar geleden. Het publiek ging uit zijn dak toen men deze geheimzinnige trailer in de bioscopen te zien was voor de film Transformers. Iedereen was benieuwd waar het precies over ging. J.J. Abrams flikt het vanavond weer. Er gaan geruchten dat hij vanavond vóór de première van Iron Man 2 in Amerika wederom een vette trailer gaat laten zien. De titel van deze film gaat Super 8 heten. Er wordt gespeculeerd dat deze de opvolger van Cloverfield gaat worden, maar dat gaan we vanavond (of morgen) pas zien. Op Slashfilm is al te lezen wat er te zien is… Potjekak houdt jullie op de hoogte.

Update 07-05-2010 16:06 uur: De trailer is in de bioscopen opgenomen en maakt nu al zijn rentree op het wereldwijde web! Check! >> [youtube https://www.youtube.com/watch?v=NECsrx7VC3I]

Geef een reactie