Voorbeschouwing Eemdijk 8 – De Bilt 6

Image Het zijn 1 van de meest knullige momenten die we dit seizoen hebben meegemaakt. Jaap Henk heeft de bal, staat tegenover de keeper, probeert hem uit te dollen. Door de dolactie en de grijpgrage keeper liggen de keeper en Jaap Henk te rollen op de grond. Een verdediger tikt de bal onhandig weg. De bal wordt op het hoofd van Jaap Henk gelopt en de bal stuitert het doel in. Eerste doelpunt gemaakt in de eerste 5 minuten. Het leek een makkelijke wedstrijd te worden tegen De Bilt.>>

Update 24-04-2010 – 10:22 uur: De wedstrijd is afgelast. De Bilt 6 heeft te weinig man…
Helaas werd dat het niet. Er werd wel gescoord… dat wel. Maar vraag niet hoe. Het was wel een wedstrijd waar we de betere waren met een Walter op doel die niets te doen had. Maar we konden het toch niet afmaken naar een tien-nulletje. We speelden op een gegeven moment weer tegen onszelf. We maakten het onszelf weer gezellig moeilijk. Komt dit bekend voor? Gisteren met de training een rustig luchtig partijtje gedaan in plaats van de geplande straftrainingen. Aankomende week krijgen we het namelijk al zwaar genoeg. Zaterdag wedstrijd tegen De Bilt, woensdag wedstrijd tegen Jonathan, donderdagavond dronken worden op de plaatselijke rugbyfeest, vrijdag in het oranje de kroeg in en dan uiteindelijk op 1 mei tegen mannetjes die veel beter tegen een kater kunnen dan wij…namelijk DOSC 3. Of ze moeten natuurlijk nog steeds in de cel zitten… dan scheelt dat dan weer een wedstrijdje. Maar goed.. dat zien we dan wel weer. (en is trouwens weer een ander verhaal). Eerst De Bilt… en het zal vast weer zo zijn dat de mooi weer voetballers er ook zijn, want het wordt donders mooi weer! Dus we zullen weer gezellig om de shirtjes vechten. Let wel op dat het nog wel de bedoeling is om te winnen. We kunnen namelijk nog kampioen worden… al hoop ik wel dat we dit niet in onze kop zullen hebben. Want stel dat we alles winnen, wint SVM 5 ook gewoon alles. Dus verwacht eigenlijk maar niet dat we kampioen want dat worden we dus niet. En ik heb het gevoel dat als we dat denken we juist meer tegen onszelf gaan spelen. En zullen we dat eens een keertje niet doen? Dussssss.. genoeg geluld… zaterdag gaan we gewoon met zonnebril en al De Bilt oprollen. Iedereen mag met een gerust hart gaan voetballen, want pielemans van de week is toch echt al McAfee. Half 12 verzamelen. Half 1 De Bilt oprollen. Derde Halft met bier in de zon. Opstelling is er btw (nog?) niet

Geef een reactie