Sint (2010) Teaser

Sint (2010) Teaser

Dick Maas, de man achter Flodder en Amsterdamned, is weer terug. Nu met een nieuwe productie over 's Neerlands bekendste bisschop: Sinterklaas. Na al die zoetsappige kinderfilms over deze goedheiligman is het tijd voor de volwassenen. Zoals iedereen wel weet, Sinterklaas is voor iedereen. In dit geval in de vorm van een thriller/horror film, genaamd (hoe kan het ook anders) "Sint". Frank bindt de strijd aan met een uit de dood herrezen bisschop, genaamd Niklas, die het begrip kindervriend een geheel nieuwe invulling geeft. Dit wordt dus weer gruwelijk slashwerk van eigen bodem. Huub Stapel, Bert Luppes en Egbert-Jan Weber spelen de hoofdrollen in deze nieuwe Nederlandse film. Op dit moment zijn ze net 2 weken aan het filmen, maar de film komt uit op 25 november. Net na de intocht! Check de teaser trailer! Hij komt… >> [youtube https://www.youtube.com/watch?v=Q8zEE8iHYKo]

Geef een reactie