Sugar Lee Hooper (62) overleden

Sugar Lee Hooper (62) overleden

Zondagmorgen is Marja van der Toorn, beter bekend als de volslanke artiest Sugar Lee Hooper, overleden in het ziekenhuis. Nadat ze aan haar heup geopereerd was na een val van haar scootertje, kreeg ze op de operatietafel een hartstilstand. Daarna heeft ze nog een tijd in coma gelegen, waaruit ze niet meer ontwaakt is. Sugar Lee Hooper werd bekend van de hits… ehm… Tja… "Jo met de Banjo" (de Wandelclub), en nog meer van die fuifnummers. Met haar repertoire zong ze veel op feesten en partijen. Met haar extravagante kledingstijl, haar kale hoofd en haar 'redelijke omgang' wist ze altijd wel de menigte aan het hossen te krijgen. Marja overleed op 62 jarige leeftijd… >>

Sugar Lee Hooper bij André van Duin:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XwDejMGsN6s]

Geef een reactie