Spanish MJ in Valencia

Spanish MJ in Valencia

Nog een paar uur en dan staat een trouwe bezoeker van Potjekak klaar om een grote stap in zijn leven te maken. MJ, de man en acteur van die Potjekak Sinterklaas– en Kerstfilms, zal voor 3 maanden deze Lage Landen verlaten om zijn heil te zoeken in het mooie Spaanse Valencia. Deze grote stap en natuurlijk de ervaring zal zijn leven verrijken. De avonturen die hij daar zal beleven, en natuurlijk al zijn heroïsche verhalen, zal hij aan zijn kinderen en kleinkinderen door kunnen vertellen. Generatie op generatie zullen deze verhalen voor het slapen gaan in de kinderhoofdjes geprent worden, beginnende met de woorden "Er was eens een Nederlandse man in Valencia…". Drie maanden lang moeten wij hem in levende lijven in ons koude kikkerlandje missen, maar in dit digitale tijdperk zullen we al zijn belevenissen gedeeld krijgen. Misschien niet op Potjekak, dit zal nog blijken, maar wel op zijn eigen persoonlijke pagina op dit wereld wijde web. Geniet dus mee van het leven in Valencia, Spanje, het land van de San Miguel, de Toreadors en de wijven met dikke tieten. Bij deze wenst Potjekak een mooie tijd toe en we kijken allen uit naar zijn foto's en verhalen.

Geef een reactie