Voorbeschouwing Eemdijk 8 – VOP 4 (13-03-2010)

Image

Zo… gisteren weer een goede training gehad. Ik citeer een klaagzang van een teamlid: "Alles doet pijn. Bovenbeen, kuitjes, zelfs bepaalde plekken op mijn handen". We moeten wel, aangezien we binnenkort 2 super belangrijke wedstrijden op het programma hebben (SVM5 en VOP5.red). >>

Maar eerst nog VOP 4 deze zaterdag, waar we punten moeten pakken om mee te blijven spelen in de top. Grote kans dat dit wel gaat lukken, aangezien we de vorige twee wedstrijden flatteus hebben gewonnen van hun. Wel hopen dat VOP 4 geen superspelers uit hogere teams meeneemt… wel begrijpelijk i.v.m. clubliefde voor VOP 5.
Maar verder is gewoon de planning om deze mannen te verslaan om daarna een biertje met ze te drinken en afwachten wat SVM5 en VOP5 doen. Deze kunnen punten morsen tegen Cobuboys en VVZA. We zullen zien.

De wedstrijd begint om 12:30, we verzamelen om 11:30. Dus pak die fiets/auto om 11:15 zodat we dit keer allemaal op tijd zijn voor een nieuwe truukje/taktiekje/praatje van Japio.

Voor de opstelling zie hieronder. Niet veel veranderd.

Image

Geef een reactie