Voorbeschouwing Posthoorn 4 – Eemdijk 8

Image Het was net alsof er een blik Diekers open getrokken was. Nu na 2 maanden eindelijk de sneeuw weg gesmolten is, blijkt er ineens toch animo te zijn voor een potje voetbal. Met de training werd menig handjes gegeven, gelukkig nieuwjaar gewenst en elkaar medisch bekeken wat er nou echt aan de hand met hij/zij was. Want nu was ineens de gebruikelijke diehards aangevuld met de rest van Eemdijk 8. We waren wel met wel geteld 19 man!!>> Misschien dat er iemand een glazen bol heeft gevonden, of voelde iemand toch aan z'n vrouw haar water wat er zaterdag gaat gebeuren. Het was weer een opkomst waar menig team jaloers op is. En maar goed ook! Blijkbaar is 2 maanden stil zitten op de bank niet goed voor je balgevoel en helemaal niet goed voor je buikgevoel. Het veld had het zwaar te verduren met al die extra's kilo's vet. Maar net als vroeger werd er weer fanatiek gebald (alhoewel het wel dramatisch eruit zag). Mooi om te merken dat iedereen weer z'n best deed om elkaar een blessure te trappen. Zaterdag staat er mits het weer toelaat een zware wedstrijd te verwachten. We mogen Posthoorn 4, vorig jaar kampioen, opzoeken. Dit team waarvan we de vorige keer met 11-1 hebben gewonnen, zijn ook in de sneeuw wezen trainen. Afgelopen zaterdag zelfs met hun A-selectie. Posthoorn 4 lijkt mij een pittige klus te worden. En dat we met 11-1 de vorige keer gewonnen hebben, lijkt mij duidelijk dat dat juist geen Posthoorn 4 was. Dus zaterdag goed knallen mannen! Zie hieronder de opstelling. Wees niet verbaasd als je niet in de basis staat, dat komt waarschijnlijk omdat je zo vaak in het afwezigheidslijstje heb gestaan. Sealed Image

Geef een reactie